VU FsFŠ. m. rugsėjo 26 d. kviečiame dalyvauti baigiamąjame visuotinės dotacijos Projekto „Kriminalinės justicijos recepcija visuomenėje“ (Nr. VP1-3.1-ŠMM-07-K-01-049) informaciniame seminare, kuris vyks Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto 201 auditorijoje. Seminaro pradžia 10 val.

Seminaro programa parsisiųsti

Renginio metu mokslinės grupės nariai – Aleksandras Dobryninas (projekto vadovas), Remigijus Merkevičius, Vincentas Giedraitis, Ilona Čėsnienė ir Margarita Dobrynina – supažindins seminaro dalyvius su mokslinio projekto pagrindiniais teoriniais ir empiriniais rezultatais. Vykdant projektą buvo siekiama išsiaiškinti, kaip vyksta kriminalinės justicijos suvokimas visuomenėje, kokios žinojimo formos apie pamatinius kriminalinės justicijos principus yra paplitusios tarp įvairių socialinių grupių, kokie yra šių žinojimų organizavimo mechanizmai ir kokia yra jų sąveika. Seminaro dalyviai bus supažindinti su teisiniais, filosofiniais, sociologiniais, ekonominiais bei psichologiniais kriminalinės justicijos suvokimo aspektais, taip pat galės dalyvauti diskusijoje apie šiuolaikinės kriminalinės justicijos recepcijos visuomenėje problemas ir jos gerinimo perspektyvas.

Informacinio seminaro metu bus pristatyta ir naujai išleista kolektyvinė monografija: „Kriminalinės justicijos suvokimas visuomenėje“, kurioje analizuojami ir interpretuojami atliktų tyrimų rezultatai.

Projektas ir renginys finansuojami pagal 2007-2013 m. Žmoniškųjų išteklių plėtros veiksmų programos 3 prioriteto „Tyrėjų gebėjimų stiprinimas“ VP1.3.1-ŠMM-07-K priemonę „Parama mokslininkų ir kitų tyrėjų mokslinei veiklai (visuotinė dotacija)“.

Prašome registruotis į šį seminarą iki š. m. rugsėjo 25 dienos el. paštu: .

Renginio koordinatorius:
Ieva Labanauskaitė
tel.: +370 5 266 76 23
el. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos