1277187 622784671105822 533939003 o mazesneŠiemet Vilniaus universiteto atvirų durų diena vyks rudenį, rugsėjo 16 d. (penktadienį), 10–15 val. Saulėtekyje įsikūrusiame Jungtiniame gyvybės mokslų centre (Saulėtekio al. 7). Joje dalyvaus VU Filosofijos fakulteto ir kitų VU padalinių dėstytojai, administracijos atstovai, su kuriais galėsite pasikonsultuoti dėl studijų, o iš renginyje dalyvaujančių studentų galėsite išgirsti jų įspūdžius apie studijas Vilniaus universitete. Renginyje bus dalinami leidiniai, pristatantys studijų Vilniaus universitete galimybes.

leidiniaiAtvirų durų dieną laukiami ne tik moksleiviai, studentai, mokytojai, tėveliai, alumnai, bet ir vilniečiai bei miesto svečiai. Čia kiekvienas ras ką nors įdomaus – Vilniaus universiteto Studentų atstovybė, įvairios universiteto studentiškos draugijos ir organizacijos demonstruos įvairiausius eksperimentus bei pristatys kitas Universiteto vykdomas veiklas. VU Atvirų durų diena tradiciškai sutampa su finaline mokslo festivalio „Erdvėlaivis Žemė 2016" diena, kurios programa kupina įvairiausių veiklų.

Atvirų durų dienos metu VU Karjeros ir konsultavimo skyriaus specialistai ne tik supažindins su studijų galimybėmis VU, bet ir pristatys, kaip nepasiklysti galimybių bei pasirinkimų kelyje, o taip pat – kaip Universitetas gali padėti siekti savo tikslų studijų metu. Daugiau informacijos apie studijų galimybių ir karjeros planavimo paskaitas:

Iki susitikimo Vilniaus universitete!

Informacijos šaltinis

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos