Natalia PleshkovaŠią savaitę Filosofijos fakultete lankosi Sankt Peterburgo universiteto Psichologijos fakulteto Vaikų ir tėvų psichikos sveikatos ir ankstyvosios intervencijos katedros docentė Natalia Pleshkova. Jos moksliniai interesai apima prieraišumo santykių raidą, kūdikių bei mažų vaikų ir tėvų interakcijų tyrimą, socialinę emocinę vaikų, augančių globos namuose, raidą bei ankstyvųjų intervencijų su vaikais ir tėvais efektyvumo tyrimus.

Kviečiame į susitikimus su mokslininke:

  • Spalio 5 d. 15 val. mokslininkė pristatys savo darbų ir mokslinių tyrimų patirtį bei vykdomų mokslinių projektų rezultatus. Susitikimas-paskaita vyks 308 aud.
  • Spalio 6 d. 15 val. vyks paskaitos klinikinės psichologijos studentams apie mažų vaikų ir tėvų tarpusavio sąveikų įvertinimą. Paskaitoje kviečiami dalyvauti visi, besidomintys kūdikių ir mažų vaikų raida. Paskaita vyks 304 aud.

Kontaktinis asmuo:
Doc. dr. Rasa Barkauskienė
Klinikinės ir organizacinės psichologijos katedra
Tel. 852667605
El. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos