Psichoterapinė grupėVilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologinio konsultavimo ir mokymų centras kviečia lankyti psichoterapinę grupę. Ši grupė skirta žmonėms, siekiantiems geriau suprasti save ir savo elgesį, norintiems spręsti įvairaus pobūdžio psichologinius sunkumus (santykių, bendravimo, konfliktų, nerimo, liūdesio, vienišumo ir pan.), auginti pasitikėjimą savimi, keistis, rasti palaikymą ir supratimą.

Grupėje per santykius su kitais grupės nariais ir grupės terapeute galėsite analizuoti įvairias situacijas, spręsti problemas, pažinti ir nagrinėti savo jausmus bei elgesį.

Grupė nedidelė – iki 8 asmenų.

Grupės susitikimai vyksta pirmadieniais nuo 17.30 iki 19.00 val. VU Filosofijos fakulteto Psichologinio konsultavimo ir mokymų centro 114 kab. (Universiteto g. 9/1).

Grupę veda dr. Birutė Švedaitė-Sakalauskė (grupių terapeutė).

Vieno grupės susitikimo kaina – 10 EUR (VU studentams – 2,50 EUR, jeigu nėra išnaudotas psichologinių paslaugų kompensavimo limitas).

Susidomėjusius kviečiame registruotis į atrankos pokalbius žemiau nurodytais kontaktais. Atrankos pokalbiai mokami – kaina tokia pati kaip už grupės susitikimą.

Kontaktiniai asmenys:
Violeta Pilipuitienė ir Austėja Dumarkaitė
VU Filosofijos fakulteto Psichologinio konsultavimo ir mokymų centras

tel.: 852687254
el. paštas:
www.pkmc.fsf.vu.lt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos