smurtasKą jaučia smurtą patyręs žmogus ir kokie liekamieji reiškiniai? LRT radijo laidoje „Paraštės“ šia tema mintimis dalinosi aktorius ir grupės „Neteisėtai padaryti“ narys Rokas Petrauskas bei Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Bendrosios psichologijos katedros docentė, grupių psichoterapeutė Ilona Laurinaitytė. Laidos vedėjas – Richardas Jonaitis.

Kviečiame klausytis laidos garso įrašo.

Apie laidą:
Paraštės yra tai, ką prisimename iš savo senų storų sąsiuvinių. Visi juokingi, liūdni, kartais ir begėdiški piešinėliai budi paraštėse ir laukia mūsų, kol mes vėl atsiversime seną matematikos sąsiuvinį ir prisiminsime juos.

Paraštės atspindi mus ir mūsų būsenas. Todėl „Paraštėse“ kalbėsime ne apie tai, ką regi kiekvienas, o apie tai, kas liko nepaliesta, galbūt nesvarbu ar keista, bet mums patiems reikšminga.

Į laidas kviesime amžinus gyvenimo moksleivius – pirmūnus ar neklaužadas, gęstant žibintams ar lyjant pašėlusiam rudens lietui, kalbėsime apie svajones, patirtis, muziką, artėjančius renginius.

Laida transliuojama sekmadieniais 22.07 val. per LRT RADIJĄ.

Tiesioginio eterio telefonai: (8~5) 233 10 12, 233 10 13.
El. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos