Vyresniųjų klasių moksleivius kviečia VU Psichologijos mokykla

psNorėtum labiau pažinti save ir kitus bei išmokti valdyti stresą? Svajoji apie psichologijos studijas Vilniaus universitete (VU)? VU Psichologijos mokykla kviečia Tave į psichologijos seminarus.

  • Į VU Psichologijos mokyklą kviečiami 10 – 12 kl. mokiniai. Užsiėmimus ves VU Filosofijos fakulteto Bendrosios psichologijos ir Klinikinės ir organizacinės psichologijos katedrų dėstytojai bei doktorantai ir magistrantai. Jų metu mokiniai galės pažinti save ir kitus, išmokti valdyti stresą, pritaikyti psichologijos žinias mokantis, laikant egzaminus ir planuojant savo karjerą. Užsiėmimai prasidės spalio mėnesį, vyks šeštadieniais, 8 kartus per metus.

Po kiekvieno seminaro bus išduodami Psichologinių inovacijų ir eksperimentinių tyrimų mokymo centro pažymėjimai apie išklausytą kursą, o sėkmingai baigusiems VU Psichologijos mokyklą bus išduodami VU Filosofijos fakulteto pažymėjimai.

Vieno seminaro kaina – 60 Lt / 17,38 EUR. Mokant už metų studijas VU Psichologijos mokykloje (8 seminarai), kaina – 400 Lt / 115,85 EUR.

Registracija į VU Psichologijos mokyklos seminarus vyksta iki spalio 1 d. el. paštu arba tel.(8 5) 268 72 54.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos