Savęs pažinimo per judesį seminaras „Išlikti savimi“

danstherapieNorėtume kuo dažniau jaustis gyvybingi ir drąsiai kurti savo gyvenimą. Tačiau kasdienybėje dažnai tiesiog prisitaikome prie savo silpnybių, o santykiuose imame nebejausti, kur mes, o kur jau kažkas kitas... Judesio metodai dažnai padeda pastebėti ir pakeisti tai, ko nebematome įprastais būdais.

Seminare daug judėsime ir žvelgsime į savo judesius gyvenime, kad geriau suprastume:

• kurie elgesio būdai mums nejučiomis jau yra tapę įpročiu, kurie iš jų mus praturtina, o kurie riboja;
• kiek esame linkę vadovauti, kiek sekti, ir kaip gyvenime galime rasti pusiausvyrą tarp vedimo ir sekimo;
• kaip jaučiamės kasdieniuose santykiuose ir kaip galime susikurti gaivinančius „vidinius namus“, tokius svarbius, kai nuo santykių pavargstame;
• kaip vėl galime dažniau džiaugtis, atrasti naujus impulsų šaltinius ir patirti tėkmės pojūtį.

Šokėjams seminaras bus naudingas siekiant šokį padaryti labiau autentišką ir gyvą, o savęs pažinimo siekiantiems žmonėms – atrasti dar nepažintas savo galimybes ir padaryti gyvenimą panašesnį į šokį. Išankstinė šokimo patirtis ar mokėjimas šokti nebūtini!
Seminarą ves psichologas dr. Donatas Noreika.

Seminaras vyks 2015 m. gegužės 16 d., šeštadienį 10.00-17.30 val., VU Ekonomikos fakultete (Saulėtekio alėja 9). Kaina – 46 Eur (160 Lt), VU darbuotojams 23 Eur (80 Lt), VU studentams 11,5 Eur (40 Lt)*.
Kviečiame registruotis iki gegužės 13 d. VU Filosofijos fakulteto Psichologinių inovacijų ir eksperimentinių tyrimų mokymo centre, Universiteto g. 9/1 116 kab., tel. 268 72 54, el. p.: .
Jei prieš registruodamiesi turėtumėte kokių nors klausimų grupės vedėjui, drąsiai rašykite ar skambinkite tel. 8 615 71411.

* VU darbuotojams ir studentams ši kaina galioja tik tuo atveju, jeigu nėra išnaudotas nuolaidų limitas kitoms PTMC psichologinėms paslaugoms.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos