Kaip suvaldyti stresą sesijos metu? (2016-12-07)

pav1Egzaminų sesija neretam studentui sukelia streso ir įtampos. Norint su ja susitvarkyti ir neprarasti produktyvumo, ne visada pakanka saulės už lango ir arbatos puodelio, todėl VU Psichologinio konsultavimo ir mokymų centras (PKMC) kviečia dalyvauti nemokamuose susitikimuose, skirtuose geriau suprasti savo streso priežastis ir susipažinti su efektyviais jo valdymo būdais.

PASKAITA
Paskaitoje išgirsite atsakymus į klausimus, kaip padidinti savo produktyvumą; kodėl vieni per egzaminą iš nerimo viską pamiršta, o kiti į jį ateina ramūs kaip belgai; kaip koreguojant mąstymą keisti savo reakciją į stresą; kaip užkirsti kelią perdegimui; kaip atsipalaiduoti nekenkiant savo sveikatai ir kt.

*Laikas ir vieta: gruodžio 7 d. 18.00-19.30 VU Filosofijos fakulteto 304 aud.

GRUPINĖ KONSULTACIJA
Konsultacija skirta nedidelėje grupėje giliau paanalizuoti būtent Tau įtampą keliančias situacijas, išgirsti, kaip kiti studentai tvarkosi su stresu, užduoti paskaitos metu kilusius klausimus ir praktiškai išbandyti streso valdymo metodus.

*Laikas ir vieta:  gruodžio 9 d. 16:30-18:30 VU Fizikos fakulteto 112 kab.

Pastaba: jeigu grupės laikas ar vieta nėra patogūs, galite patys inicijuoti grupę, surinkdami bent 7 VU studentus ir susisiekdami su grupės vadove psichologe Ieva Vasionyte el. paštu . Vieta ir laikas tokiu atveju derinami su grupe. Šia galimybe galite pasinaudoti iki sesijos pabaigos.

Susitikimus veda PKMC konsultantė sveikatos psichologė Ieva Vasionytė.

*Į abu susitikimus būtina registracijahttps://goo.gl/forms/53y9xvonm7Xd3HEn1

Daugiau informacijos: +370 5 268 7254; ;  www.pkmc.fsf.vu.lt bei Psichologinio konsultavimo ir mokymų centre, 116 kab., Universiteto g. 9/1

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos