Kviečiame į psichologinę „išsijudinimo“ grupę

pavBūna, kad išoriškai lyg ir turime viską, ko reikia, bet viduje chaosas... Trūksta jėgų ko nors imtis, o pasitikėjimas savimi, einant laikui, atrodo, ne didėja, o net mažėja. Grupėje su panašiai besijaučiančiais, kartu tyrinėjant ir keičiant savo įpročius bei palaikant vieniems kitus, pajudėti lengviau. Šioje grupėje jūs būsite kviečiami kelti sau tikslus ir jų siekti. Pradedant nuo mažų dalykų. Gaunant palaikymą iš kitų grupės dalyvių ir matant, kaip sekasi jiems, mokantis atsiverti ir klausytis.

Grupėje:
• Kiekvieną savaitę namų darbams gausite naujų užduočių, padedančių pažinti save, išsijudinti, megzti santykius ir formuoti produktyvius veikimo įpročius
• Grupės susitikimų metu mokysitės atsiskleisti, klausytis, palaikyti, dėlioti ribas
• Kartu su grupe praeisite kelis socialinius ir fizinius iššūkius, mokančius prisiimti atsakomybę, bendrauti ir išdrįsti
• Sulauksite palaikymo ir pagalbos įgyvendinant savo pačių asmeninius tikslus
• Gausite daug naudingų straipsnių, nuorodų ir užduočių apie savęs pažinimą, įpročių formavimą, kūrybingumą

Grupę veda Donatas Noreika, psichologas, lektorius, ieškotojas ir iššūkių mėgėjas.
Susitikimai vyks antradieniais 18.30-20.00 val. vasario-birželio mėnesiais. Pirmasis susitikimas – vasario 14 d. Iš viso numatoma 16 susitikimų. Grupėje 8-12 dalyvių.
Vieno susitikimo kaina – 10 Eur (VU darbuotojams – 5 Eur, VU studentams – 2,50 Eur, jeigu nėra išnaudotas psichologinių paslaugų kompensavimo limitas).
Susidomėjusius kviečiame registruotis į atrankos pokalbius telefonu 8 5 268 7254 ar el. paštu . Atrankos pokalbiai mokami, kaina tokia pati kaip už grupės susitikimą. Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis kuo anksčiau.
Daugiau informacijos Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologinio konsultavimo ir mokymų centre, Universiteto g. 9/1 116 k., tel. 85 268 7254, el. p.:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos