Lauryna Rakickienė

Asistentė, socialinių mokslų daktarė

Lauryna Rakickienė yra Vilniaus universiteto asistentė, Vaiko raidos ir psichoedukacinių tyrimų centro komandos narė. 2015 metais apgynusi socialinių mokslų krypties daktaro disertaciją apie pradinio mokyklinio amžiaus vaikų vykdomąsias funkcijas ir mokyklinę sėkmę, toliau dirba raidos psichologijos ir psichoedukacinių tyrimų srityje. Lauryna Rakickienė yra keliolikos publikacijų recenzuojamuose mokslo leidiniuose autorė, skaito mokslinius pranešimus tarptautinėse ir nacionalinėse konferencijose, taip pat užsiima ekspertine, visuomenės šviečiamąja veikla. 

Mokslinių tyrinėjimų sritys: pažintinė, psichosocialinė raida vaikystėje (ikimokyklinis, pradinis mokyklinis amžius); pažintiniai gebėjimai (vykdomosios funkcijos); mokytojo-mokinio santykiai, mokymosi aplinka.

Dėstomi dalykai Raidos psichologija, Edukacinė psichologija, Kūdikių ir vaikų psichologija, Vaikų raidos psichologija ir psichopatologija, Psichologiniai ankstyvojo ugdymo aspektai 2: kognityvinis ugdymas. 

 

ORCID iD copy copy ORCID ID 

 Adresas: Universiteto g. 9, 202 kab., 01513 Vilnius

Telefonas: +370 5 2667605, +370 5 2667615

El. paštas:

Priėmimo laikas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos