Sveikatos diena Vilniaus universitete (2016-04-07)

Facebook VU gimtadienis 39Balandžio 7-ąją visame pasaulyje minima Pasaulinė sveikatos diena. Tądien VU PKMC ir VU SSC organizuoja Sveikatos dieną, kupiną įvairiausių renginių. Šios dienos renginiai yra VU gimtadienio savaitės renginių dalis. Kviečiame dalyvauti!

Sveikatos laboratorija - ją rasite Istorijos fakulteto kavinės II aukšte ir Jungtinio gyvybės mokslų centro I aukšto hole 12-16 val. Šiose erdvėse įsikūrusiose „laboratorijose" laukiami visi, kuriems smalsu pažinti savo kūną. Patirties turintys sporto medicinos rezidentai atliks kūno galimybių matavimus (minimali skausmo diagnostika, pėdų plokštumo diagnostika, kūno sudėties analizė (su spec. svarstyklėmis), funkcinio judesio vertinimas), psichologų padedami galėsite atlikti streso valdymo testą (su biologinio grįžtamojo ryšio aparatūra), vietoje išbandyti audio-relaksacijas. Norintieji pradėti sportuoti (bėgioti ar užsiimti kitomis fizinio aktyvumo formomis), galės tiek technikos, tiek mitybos klausimais pasikonsultuoti su specialistais. Pas neurobiologijos specialistus galėsite išsitirti akies tinklainę bei uoslę.

Relaksacijos užsiėmimai VU darbuotojams. Užsiėmimai vyks Centriniuose rūmuose 238 kabinete 16.30 val. ir Saulėtekyje Jungiamuosiuose rūmuose JR11 aud. 17 val. Šių užsiėmimų metu psichologinio konsultavimo ir mokymų centro (PKMC) psichologai suteiks galimybę ne tik kokybiškai pailsėti po dienos darbų, bet ir pasimokyti atsipalaidavimo būdų, padėsiančių efektyviau valdyti stresą. Reikalinga išankstinė registracija iki balandžio 6 d. štai čia: http://goo.gl/forms/yRK2WeQzAi.

Diskusija „Kas vyksta už psichologo kabineto durų?“. Diskusija vyks Filosofijos fakultete (auditorija bus patikslinta) ir Fizikos fakultete (PKMC psichologinio konsultavimo 112 kab.) 17.15 val. Daugeliui vis dar lieka paslaptis, kas vyksta už psichologo kabineto durų. Konsultuojantys ir mokslinius tyrimus šioje srityje atliekantys psichologai mielai atsakys į visus Jūsų klausimus apie tai, kaip vyksta konsultacijos, kokie iškeliami tikslai, su kokiais sunkumais yra susiduriama. Psichologinio konsultavimo ir mokymų centras kviečia ateiti tuos, kurie turi klausimų ir tiesiog nori šia tema daugiau sužinoti. Reikalinga išankstinė registracija iki balandžio 6 d. darbo dienos pabaigos štai čia: http://goo.gl/forms/RLf6sbfzrf.

Daugiau informacijos apie kitus renginius rasite štai čia: http://www.ssc.vu.lt/sveikatos-diena-vilniaus-universitete#apie-rengin%C4%AF.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos