jaunimas E Kurausko foto sm2018 m. lapkričio 15 d. jaunimo padėtį nagrinėjančius įvairių sričių mokslininkus, su jaunimu dirbančius praktikus ir sprendimus priimančius politikus kviečiame dalyvauti ketvirtoje jaunimo tyrėjų tarpdalykinėje mokslinėje praktinėje konferencijoje „Kodas: jaunimas“.

Konferencijos tikslas – pristatyti įvairių sričių mokslinius jaunimo tyrimus, plėtoti tarpdalykinį mokslinį diskursą jaunimo tyrimų temomis ir vystyti mokslininkų, jaunimo politiką formuojančių bei su jaunimu dirbančių praktikų dialogą rengiantis naujam Nacionalinės jaunimo politikos programavimo 2020–2029 metų laikotarpiui. 

Gal jaunimas buvo tik viena iš jūsų tyrime dalyvavusių grupių ir galite jaunimą pristatyti lygindami su kitomis amžiaus grupėmis? Šiuo atveju kvietimas gali būti aktualus ir nacionalinius tyrimus vykdantiems mokslininkams.

Kvietimas 
Konferencijos programa 
Kviečiame registruotis iki lapkričio 14 d. 17 val.

Konferenciją organizuoja: Vilniaus universitetas, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademija, Mykolo Romerio Universitetas, Vytauto Didžiojo universitetas, Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Lietuvos jaunimo organizacijų taryba.

Kontaktiniai asmenys:

Doc. dr. Jolita Buzaitytė-Kašalynienė, konferencijos mokslinio organizacinio komiteto pirmininkė,
Rusnė Gužauskaitė, konferencijos sekretorė,

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos