Naujienos

2024-04-16

Prof. Maurizio Ferraris paskaita Filosofijos fakultete

PLAČIAU

2024-04-16

Raidos psichopatologijos tyrimų centro konferencija

PLAČIAU

2024-04-10

Diskusija su pasauline sporto ikona ir kovos už lygybę simboliu…

PLAČIAU

2024-04-09

Socionomų forumas „AI Meets Social Services“

PLAČIAU

2024-04-09

Prof. dr. Tomasz Mróz paskaita

PLAČIAU

2024-04-08

13-oji Europos socialinio darbo tyrimų konferencija

PLAČIAU
Visos naujienos

Renkamas naujas Vaikų ir paauglių piešinių psichodinaminio interpretavimo kursas

Filosf01Programa skirta psichologams, psichiatrams ir psichoterapeutams, dirbantiems su vaikais. Jos metu bus mokoma naudoti vaikų piešinių interpretavimą kaip pagalbinę psichodiagnostinę priemonę, analizuoti pagrindinius reikšminius ženklus vaikų ir paauglių piešiniuose, dirbti su vaikų piešinių metodais. Studijos vyks italų kalba su vertimu į lietuvių kalbą.

Programos turinys: teorinių paskaitų metu bus aptariami įvairaus amžiaus vaikų piešiniai bei reikšminiai ženklai piešiniuose, supažindinama su vaikų piešinių – kaip diagnostinės priemonės – naudojimo principais, su atskirais vaikų ir paauglių piešinių psichodiagnostiniais instrumentais. Pratybų ir individualių konsultacijų metu mokomasi atpažinti vaikų ir paauglių vidinius konfliktus, elgesio ir emocines problemas, trauminę patirtį bei jos išgyvenimą, kitas specifines situacijas bei psichopatologiją.

Programos lektorė: psichologė-psichoterapeutė dr. Nunzia Tarantini (Italija).

Programos trukmė: 1 metai: dvi sesijos ir trys tarpiniai vaizdo seminarai, iš viso 7 kr. (60 akademinių kontaktinių valandų). Pirmoji sesija numatyta 2016 m. spalio 13-14 d.

Studijų kaina – 290 EUR mokant už visus studijų metus, VU magistrantūros studijų studentams - 150 EUR. Sėkmingai baigusiems studijų programą išduodamas VU pažymėjimas.

Būtina registracija! Registruotis nukopijavus nuorodą: https://goo.gl/forms/8oeutaVn1PDSQCwB2

Daugiau informacijos telefonu 8 5 268 7254, el. paštu bei Universiteto g. 9/1, 116 kabinete.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos