SOCIONOMŲ FORUMAS grindžiamoji teorija1Maloniai kviečiame į Socionomų Forumo susitikimą 2020 m. vasario 19 d., trečiadienį, 18 val. VU Filosofijos fakulteto 201 auditorijoje (Universiteto g. 9, Vilnius). Forumo tema „Kontroliuoti nekontroliuojamą“ – iš lietuviškojo socialinio darbo tikrovės.
 
Empirinių tyrimų pagalba nustatyta, kad Lietuvoje nemažai socialinių darbuotojų susiduria su nepagrįstais, netgi neįmanomais reikalavimais jų veiklai. Vienas iš tokių reikalavimų yra „sukontroliuoti nekontroliuojamą“, t. y. padaryti tai, ko neįmanoma padaryti.

Kviečiame diskutuoti apie šį reiškinį ir apie socialinių darbuotojų galią (ar galias) tokiems reikalavimams pasipriešinti.

Taip pat susitikimo metu bus pristatytas naujai pasirodęs vadovėlis „Tirti pagal grindžiamąją teoriją“ (sudarytoja B. Švedaitė – Sakalauskė). Knyga gali būti aktuali visiems, tyrinėjantiems socialinio darbo ar kitų pagalbos profesijų tikrovę.
 
Dalyvauja: J. Buzaitytė-Kašalynienė, B. Švedaitė-Sakalauskė, vadovėlio „Tirti pagal grindžiamąją teoriją“ bendraautoriai.
 
Moderuoja:  L. Gvaldaitė
 
Kontaktinis asmuo:
VU Filosofijos fakulteto
Sociologijos ir socialinio darbo instituto
Doc. dr. Lijana Gvaldaitė
El. p.:
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos