2015 m. kovo 17 d. švenčiama Pasaulinė Socialinio darbo diena. Šių metų tema - „Žmonių orumas ir vertė“.  Socionomų forumo organizatoriai diskusijoje žmonių orumo ir vertės klausimais kviečia dalyvauti ne tik mokslininkus, socialinio darbo ir politikos praktikus, bet ir moksleivius. Renginys vyks nuo 17 val. VU Filosofijos fakulteto 201 aud. (Universiteto g. 9/1, Vilnius).

Socionomų forumas, inicijuotas 2008 metais VU Socialinio darbo katedros, subūrė socialinio darbo ir socialinės politikos dėstytojus, mokslininkus, institucijų atstovus ir socialinius darbuotojus-praktikus, mėgstančius pagarbiai diskutuoti socialinės teorijos, politikos bei praktikos temomis, siekiančius neformaliai šviestis, tarpusavyje keistis patirtimi ir kolegiška parama, svarstyti aktualias socialinio darbo ir socialinės politikos problemas bei ieškoti sprendimų. Taip jis tapo vieta ir galimybe tolesnėms iniciatyvoms.

Kontaktinis asmuo:
Julija Orlovskaja
tel.: +370 68357941
el.p.:

FIESTA PERSONAE socionomu forumas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos