VU FsF koridorius 2a smallDažniausias klausimas, užduodamas žmonių, ketinančių studijuoti psichoterapiją: kuo psichoanalitinė psichoterapija skiriasi nuo psichoanalizės ir psichodinaminės psichoterapijos? Juk visos šios psichoterapijos kryptys remiasi ta pačia teorine baze – psichoanalize.

Dažniausias atsakymas į šį klausimą: tuo, kad psichoanalizės seansai vyksta keturis-penkis kartus per savaitę, psichoanalitinės psichoterapijos – du kartus, o psichodinaminės – vieną. Taip, tai labai tikslus atsakymas. Tačiau negi visa ši įvairovė reikalinga tik diferencijuoti psichoterapijos seansų kiekiui per savaitę? Ir kuo šios skirtingos psichoterapijos kryptys naudingos žmonėms, siekiantiems psichologinės pagalbos? Ieškančius atsakymų į šiuos ir kitus šios srities klausimus, kviečiame į diskusiją „Kodėl psichoanalitinė psichoterapija?“

KADA? Spalio 7 d. 18.00 - 19.30 val.
KUR? Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto 201 auditorijoje (II aukštas)

Diskusijos moderatorės – Lietuvos psichoanalizės draugijos mokymo komiteto narės: psichoanalitinė psichoterapeutė, psichoanalitinės psichoterapijos mokytoja Birutė Didžiokaitė ir psichoanalitinė psichoterapeutė, psichoanalitikė, psichoanalitinės psichoterapijos ir psichoanalizės mokytoja Aurelija Markevičienė.

Renginys nemokamas, iš anksto registruotis nereikia.

Renginį organizuoja VU Filosofijos fakulteto Psichologinio konsultavimo ir mokymų centras kartu su Lietuvos psichoanalizės draugijos mokymo komitetu.

Kontaktiniai asmenys:
Violeta Pilipuitienė ir Austėja Dumarkaitė
VU Filosofijos fakulteto Psichologinio konsultavimo ir mokymų centras

tel.: 852687254
el. paštas:
www.pkmc.fsf.vu.lt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos