Arkadu kiemas 3a2021 m. birželio 4 d. VU Filosofijos fakulteto rinkimų komisija, išnagrinėjusi pateiktus dokumentus, kandidate į Filosofijos fakulteto Azijos ir transkultūrinių studijų instituto direktoriaus pareigas įregistravo doc. dr. Kristiną Garalytę.

Su kandidatės gyvenimo aprašymu ir pateiktu Instituto raidos planu galite susipažinti MS Teams komandoje FILOSOFIJOS FAKULTETAS.

Kandidatės programos pristatymas ir diskusija su bendruomene vyks birželio 14 d. 15:00 val. nuotoliniu būdu MS Teams komandoje FILOSOFIJOS FAKULTETAS.

Filosofijos fakulteto Azijos ir transkultūrinių studijų instituto direktoriaus rinkimai vyks birželio 22 d., antradienį, elektroniniu būdu.

Rinkėjai – VU Statuto 12 str. 4 dalyje nustatytus reikalavimus atitinkantys institutų mokslo darbuotojai ir dėstytojai.
Slapto elektroninio balsavimo sistema:

  • į rinkėjų sąrašą įtraukti rinkėjai el. paštu gaus kvietimą balsuoti su jiems skirta unikalia balsavimo sistemos nuoroda;
  • balsavimo sistemoje rinkėjai gali pateikti savo pasirinkimą tik vieną kartą;
  • rinkėjo pasirinkimas įrašomas į duomenų bazę nenurodant asmens duomenų;
  • rinkėjas apie sėkmingai priimtą jo balsą iškart informuojamas naršyklėje ir el. paštu;
  • leidžiama balsuoti tik rinkimams skirtu laiku;
  • pasibaigus rinkimų laikui, rinkimų komisijai išsiunčiamas balsų pasiskirstymas ir balsavusiųjų sąrašas.

Instituto direktoriaus rinkimai laikomi įvykusiais, jeigu juose dalyvavo ne mažiau kaip du trečdaliai Instituto rinkėjų.

Instituto direktorius laikomas išrinktu, jei už jį balsavo daugiau nei pusė rinkimų teisę turinčių Instituto darbuotojų.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos