informatikaiŠių metų sausio 25d. 15 val. kviečiame į Nacionalinį mokslo seminarą „Informatika pradiniame ugdyme: mokytojų vaidmuo ir požiūris“.

Seminaro temos tikslas skirtas apmąstyti Lietuvos pradinio ugdymo mokytojų situaciją, kai atnaujintose bendrojo ugdymo programose atsiranda naujas dalykas – informatika. Kaip informatiką supranta mokytojai ir kaip dažnai jie ją prilygina skaitmeninių kompetencijų ugdymui? Ar tik Lietuvos mokytojai susiduria su problemomis šioje srityje?

Podoktorantūros stažuotoja, mokslo darbuotoja, dr. Gabrielė Stupurienė pristatys tarpinius kiekybinio ir kokybinio tyrimų rezultatus, su kokiais išoriniais ir vidiniais barjerais susiduria pradinių klasių mokytojai. Kaip mes, kaip akademikai ar švietimo politikos formuotojai, galime padėti mūsų mokytojams jaustis labiau pasirengusiems neatsilikti nuo besikeičiančio technologijų pasaulio? Seminarą moderuos dr. doc. Tatjana Jevsikova.

Lauksime jūsų sausio 25d. 15 val., Vilniaus universitete, Filosofijos fakultete, 201 auditorijoje. Seminaras taip pat bus transliuojamas nuotoliniu būdu.

Daugiau informacijos apie renginį - čia.


Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-23-0083) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos