ŽaidybinimasGegužės 18 – 19 d. kviečiame dalyvauti būsimus ir esamus pedagogus, dėstytojus ir kitas suinteresuotas šalis konferencijoje-praktinėse dirbtuvėse. Renginio tikslas – gilintis į žaidimą pamokoje ieškant sprendimų, kad mokymas ir mokymasis būtų įtraukiantis, motyvuojantis ir ugdantis. Aptarsime, kodėl žaidimu grįstas ugdymasis yra svarbi būsimų ir esamų pedagogų, mokinių, tėvų ir kitų švietimo atstovų veiklos dalis. Praktiškai išbandysime įvairius sužaidybintus ugdymo sprendimus, kurie padės paįvairinti ugdymo procesą ir įveiklinti žaidimą kaip ugdymo sprendimą pamokose.

RENGINIO PROGRAMA IR REGISTRACIJOS NUORODA

Praktinių dirbtuvių dalyvių skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis iki gegužės 15 d.

Konferencija-praktinės dirbtuvės organizuojamos įgyvendinant Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Aukštųjų mokyklų tinklo optimizavimas ir studijų kokybės gerinimas Šiaulių universitetą prijungiantprie Vilniaus universiteto” (Nr. 09.3.1-ESFA-V-738-03-0001) veiklas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos