krimiJau šį penktadienį (2023 m. gegužės 26 d.) visus kviečiame dalyvauti kriminologų dienos renginiuose!

9:00 kriminologų dieną pradės 3-oji mokslinė Jaunųjų kriminologų konferencija.

Konferencijos metu kriminologijos ir kitų disciplinų bakalaurantai bei magistrantai pristatys kursinių, baigiamųjų darbų rezultatus, atliekamus mokslinius tyrimus bei kitus darbus kriminologinėmis temomis – apie nusikaltimus, socialines deviacijas, baudžiamojo teisingumo institucijas, teisėsaugos veiklą, socialines normas ir socialinę kontrolę.

Su Jaunųjų kriminologų konferencijos programa galite susipažinti čia - Konferencijos programa.

14:00-15:00 bus vedama Amerikos kriminologų asociacijos vykdomojo direktoriaus, Nebraskos universiteto profesoriaus Chris W. Eskridge paskaita apie naujus iššūkius baudžiamajai justicijai.

Profesoriaus paskaita ir diskusija dėstoma anglų kalba.

Pimoji kriminologų dienos renginių dalis vyks VU Filosofijos fakultete, Universiteto g. 9, 201 auditorijoje.

16:30 kviečiame kartu apsilankyti Policijos muziejuje.

Dalyviai ne tik susipažins su muziejaus ekspozicija, išklausys profesionalaus gido pasakojimus, bet ir turės galimybę apsilankyti policijos budėtojų skyriuje, kur tiesiogiai susipažins su jų darbo ypatumais, turės galimybę penktadienio vakarą stebėti Vilniaus viešąsias erdves.

Ekskursija vyks Birželio 23-iosios g. 16. Trukmė: 1 val. 30 min.

Iki susitikimo!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos