seminaras humanitasKviečiame į pirmą kartą Vilniaus universitete organizuojamą „Teisės psichologo dieną“, kurios metu tiesiogiai iš įvairių partnerių institucijų (Policijos departamento, Kalėjimų tarnybos, Valstybės saugumo departamento, Vadovybės apsaugos tarnybos, Nacionalinės teismų administracijos ir kt.) sužinosite apie teisės psichologo darbo specifiką ir įsidarbinimo galimybes, taip pat susipažinsite su teisės psichologijos studijų ypatumais tiek iš pačių studentų, tiek ir programos dėstytojų pusės.

Renginio vieta: Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto 201 aud. (Universiteto g. 9, Vilnius)

Renginio laikas: Balandžio 19 d. 9:00 – 12:30

Pirmoji renginio dalis (9:00-10:30/40) bus skirta teisės psichologo darbo įvairovės pristatymui. Kviesime pasisakyti mūsų svečius - partnerių institucijų atstovus ir suinteresuotus darbdavius. Po to diskutuosime, kokių psichologo kompetencijų reikia darbo rinkai ir kokie yra iššūkiai ieškant tokių specialistų. Šiai dienai apie savo dalyvavimą patvirtino šešių institucijų atstovai (NTA, VAT, VVTAĮT, VSD, Lietuvos kalėjimų tarnyba, Policijos departamentas).
 
Pertrauka numatoma 10:30/40 - 11:00.
 
Antroji dalis (11:00-12:30) bus skirta teisės psichologijos studentų veiklų, projektų, kitų idėjų pristatymui bei teisės psichologijos programos dėstytojų įžvalgoms apie bendradarbiavimo su partnerių institucijomis svarbą, kompetencijų ugdymo galimybes ir pan. tiek Universitete, tiek ir už jo ribų. 
 
Į renginį kviečiami visi norintys, bet prašome užsiregistruoti iš anksto. Registracija: https://forms.gle/Rzs2mEQhJGvnFg797
 
Kontaktinis asmuo:
Prof. Ilona Laurinaitytė
el. p. 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos