raidos ppsichopatologija 2024 iStock 1450250260VU Filosofijos fakulteto Psichologijos instituto Raidos psichopatologijos tyrimų centras (RPTC) tęsia kasmetinių konferencijų ciklą, kuriomis siekiama skatinti ir stiprinti šiuolaikinio raidos psichopatologijos mokslo ir praktikos dialogą rūpinantis vaikų, paauglių ir jaunimo bei šeimų psichikos sveikata. Maloniai kviečiame registruotis ir dalyvauti konferencijoje „Raidos psichopatologijos konferencija 2024: Paauglių (savi)destruktyvus elgesys ir efektyvių intervencijų paieškos“

Šiais metais vyksianti jau trečioji Raidos psichopatologijos konferencija skirta žvilgsniui į paauglių (savi)destruktyvų elgesį ir jo intervencijoms. Džiaugiamės, kad konferencijoje turėsime kviestinių svečių iš Vokietijos ir Lietuvos pranešimus, skirtus paauglių agresyvaus elgesio, psichoaktyvių medžiagų vartojimo bei savižalos prevencijai ir intervencijoms. RPTC mokslininkų moderuojamų diskusijų metu bus aptariama jų svarba raidos psichopatologijos požiūriu darbui su paaugliais, jaunais žmonėmis bei jų šeimomis ir/ar platesniu asmens socialiniu ratu. 

Konferencija vyks 2024 m. gegužės 10 d. VU CR Mažojoje auloje (Universiteto 3, Vilnius).

Konferencija skirta (medicinos, mokyklos) psichologams, gydytojams vaikų ir paauglių psichiatrams, psichoterapeutams, kitiems specialistams dirbantiems su paaugliais ir jaunais žmonėmis psichikos sveikatos, edukacinių ir socialinių paslaugų sektoriuose. Dalyvaujantieji konferencijoje gaus VU pažymėjimus.

Konferencijos programa čia

Konferencijos kaina: 40 Eur

Registracija iki 2024 m. gegužės 6 d.: https://forms.office.com/e/85YhDhBCGY

Kontaktams: Vaida Norvaišaitė, el. p.:

Atsakingas asmuo: prof. dr. Rasa Barkauskienė (Psichologijos instituto Raidos psichopatologijos tyrimų centro vadovė), el. p.:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos