2014 m. birželio 9 d. posėdyje Vilniaus universiteto Centrinė rinkimų komisija patvirtino kandidatų į Senatą sąrašus.

KANDIDATŲ Į SENATĄ SĄRAŠAS:

1.    Kandidatai į Filosofijos fakulteto (su Lyčių studijų centru bei Religijos studijų ir tyrimų centru) atstovą Senate:

•    Doc. dr. Sigita Girdzijauskienė
•    Prof. dr. Marius Povilas Šaulauskas

2.    Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų sritims atstovaujantys kandidatai į Senato narius

Senato rinkimai Filosofijos fakultete vyks birželio 16–18 d. nuo 9 val. iki 15 val. 108 kabinete. Atvykusiems rinkėjams bus įteikti du biuleteniai: viename bus galima pareikšti savo valią renkant atitinkamo kamieninio padalinio atstovą Senate, kitame – renkant mokslo sričių atstovus iš bendro Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų sričių atstovų sąrašo.
Balsuojant už mokslo sričių atstovus nebus galima atiduoti balso už savo padalinio iškeltus kandidatus.

Išankstinis balsavimas:  dėl svarbių priežasčių negalintys balsuoti rinkimų dienomis gali balsuoti  iš anksto. Išankstinis balsavimas vyks birželio 12–13 d. Filosofijos fakulteto 108 kabinete.

Filosofijos fakulteto, Lyčių studijų centro ir Religijos studijų ir tyrimų centro rinkėjų sąrašas (čia galite pasitikrinti, kas turi rinkimų į Senatą teisę)

Filosofijos fakulteto (su Lyčių studijų centru bei Religijos studijų ir tyrimų centru) rinkimų komisijos sudėtis:
Doc. dr. Birutė Švedaitė -Sakalauskė (pirmininkė) el. p.
Doc. dr. Mintautas Gutauskas el. p.
Dr. Jurgita Lazauskaitė-Zabielskė el. p.

Naujausia informacija apie Senato rinkimus yra pateikiama Vilniaus universiteto interneto tinklalapyje, skiltyje „Senato rinkimai“.

Kilus klausimams prašome kreiptis į Centrinės rinkimų komisijos sekretorių Liną Gelūną (el. paštas , tel. 8 5 268 7063).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos