Vilniaus Universiteto Studentų Atstovybė (VU SA) kviečia visus būsimus Vilniaus Universiteto pirmakursius dalyvauti stovykloje, kurioje galima bus susipažinti su būsimais kurso draugais, kuratoriais bei studijomis! Išsamią informaciją apie pirmakursių stovyklas rasite aplankę www.fuxai.lt.

fsf fuxaiDalyvavimas pirmakursių stovykloje – unikali galimybė gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus, susijusius su studijomis ar studentišku gyvenimu iš pirmų lūpų – lygiai tą pačią studijų programą pasirinkusių vyresnių kursų studentų. Stovyklų dalyviai ne tik sužino atsakymus į įvairius rūpimus klausimus, tačiau ir susipažįsta su būsimais dėstytojais ir kurso draugais.

Universiteto tvarka niekada su ja nesusidūrusiam žmogui gali pasirodyti itin sudėtinga, ir būtent dėl to prieš tryliką metų Vilniaus universiteto Studentų atstovybė (VU SA) surengė pirmąją pirmakursių stovyklą. Nors keitėsi laikai ir stovyklų organizatoriai, misija išliko tokia pati – suteikti reikalingų žinių ir ištiesti patikimą ranką naujiesiems Universiteto studentams.

Susipažinsite ir su veikla, kuria galite užsiimti studijuodami – studentų atstovybės ir kitų universiteto ar jūsų pasirinkto fakulteto organizacijų veikla. Stovyklos taip pat suburia gausų būrį svečių: mokslo, verslo, visuomeninių organizacijų, politikos atstovų.

Tad nedvejokite, griebkite būtiniausius daiktus ir atvykite pasiimti savo žemėlapio į Universiteto pasaulį.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos