SofkeLapkričio 19 d. (trečiadienį), 18 val. 30 min. VU Filosofijos fakultete 201 auditorijoje (Vilnius, Universiteto g. 9/1) vyks Socionomų Forumo susitikimas „Socialinis darbas su jaunimu gatvėje: galimybės jaunimui ir darbuotojams“. Skelbimas

Pal. J. Matulaičio socialinio centro darbuotojai Giedrė Laucytė ir Kasparas Laureckis pristatys pirmąją Lietuvoje socialinio darbo gatvėje programą „Sofkė“.

„Sofkė“ – tai pagalba 14–20 metų jauniems žmonėms, kurie didžiąją laiko dalį praleidžia gatvėje ir patiria įvairius sunkumus. Kviečiame susipažinti su šia programa ir diskutuoti apie  jos galimybes ir perspektyvas.

Socionomų klubas, inicijuotas VU Socialinio darbo katedros, subūrė socialinio darbo ir socialinės politikos dėstytojus, mokslininkus, institucijų atstovus ir socialinius darbuotojus-praktikus svarstyti aktualias socialinio darbo ir socialinės politikos problemas bei ieškoti sprendimų. Taip jis tapo Socionomų Forumu – vieta ir galimybe tolesnėms iniciatyvoms.

Kontaktinis asmuo:
Julija Orlovskaja
tel.: 8 5 2667610
el. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos