mokslo pieva 2015

Insomnia 2015: tarpdalykinė vasaros stovykla

Kokia Romų bendruomenė Lietuvoje bus po 10-ies metų? Kokios Lietuvos savivaldybės (ne)atspariausios propagandai? Kokia tikimybė, kad būsi pavadintas nusikaltėliu? Kurie Seimo nariai nepataikauja savo partijai? Ar Tau būtų įdomu pasiaiškinti panašius klausimus? Tuomet kviečiame dalyvauti.

Liepos 20-26 dienomis senojoje Molėtų observatorijoje vyks trečioji socialinių ir tiksliųjų mokslų studentų vasaros stovykla.

Dažnai nutinka taip, kad socialinių mokslų studentai turi įdomių klausimų apie pasaulį, bet nežino, kokiais metodais juos galima spręsti, o tiksliųjų mokslų studentai turi priemonių, bet pritrūksta problemų, kurios būtų aktualios ir svarbios realiame pasaulyje. Kitaip tariant, vieni žino KAIP, o kiti žino KĄ reikia daryti, norint suvokti aplinkinį pasaulį ir jį keisti.

Stovyklos tikslas – pažiūrėti į save kitos disciplinos akimis, bendradarbiauti ir dalintis patirtimi. Tarpdalykinės komandos gvildens realias problemas šalia patyrusių vyresnių kolegų, kurie bus visada pasiruošę padėti ir patarti.

Dalyvavimas ir nakvynė observatorijos bendrabutyje studentams yra nemokami. Reikės pasirūpinti tik atvykimu bei maistu, kurį bus galima pasigaminti bendrabučio virtuvėje, o gamtos mėgėjai galės įsikurti palapinėse.

Registracija vyksta iki 2015 m. birželio 15 dienos.
Apie atrankos rezultatus pranešime iki 2015 m. birželio 26 dienos.

Jei turi klausimų, pasiūlymų ar nerimų, drąsiai rašyk adresu

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos