ADD 2015 2Rugsėjo 18 d. kviečiame visus, besidominčius studijomis Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete, apsilankyti Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC, Saulėtekio al. 5, Vilnius) vyksiančioje Atvirų durų dienoje.

12 val. Sociologijos dokt. Milda Pivoriūtė skaitys paskaita „Ar baigęs mokyklą stosi į Piterio Peno kartos gretas?“

Kaip sociologija padeda suprasti jaunų žmonių patirtį? Kaip pro šios disciplinos akinius atrodo šiandieninis jaunimas bei jo kelias į suaugusių pasaulį? Kodėl kai kurie sociologai jam lipdo Piterio Peno kartos etiketę? Ar ji taikli? Kuo pasižymi ketvirčio amžiaus krizė? Kaip jos išvengti arba iš jos išbristi? Jei tau 16-30 metų, ši paskaita – apie tave arba tai, su kuo gali susidurti artimoje ateityje.
Paskaita vyks A 103.4 konferencijų salėje III

Fakulteto atstovai padės Jums gauti atsakymus į rūpimus klausimus, susijusius su studijomis Vilniaus universitete.

Renginio programą (paskaitų bei praktinių užsiėmimų tvarkaraštį) rasite čia.

Paskaitose ir kituose užsiėmimuose vietų skaičius ribotas, todėl būtina išankstinė registracija. Registruotis galima čia.

Rugsėjo 10–19 d. taip pat vyks kiti mokslo festivalio „Erdvėlaivis Žemė“ renginiai, kuriuose dalyvaus Vilniaus universitetas. Daugiau informacijos ir registracija čia.

Laukiame atvykstant!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos