Mindaugas DanysVisą gegužės mėn. ir birželio 2 d. VU Filosofijos fakultete vyks Socialinio verslumo mokymai, kuriuos ves socialinis inovatorius ir socialinio verslumo ekspertas Mindaugas Danys. Mokymuose dalyvaus studentai, absolventai ir visi kiti, besidomintys socialiniu verslumu. Dalyviams mokymai yra nemokami.

Mokymo programa susideda iš 5 paskaitų šiomis temomis: Socialinis verslumas Lietuvoje ir pasaulyje, Socialinio verslo kūrimas, teisinis reglamentavimas, socialinės inovacijos, dalinimosi ekonomika ir jos modeliai, skaitmeninės socialinės inovacijos miestuose, piliečių įtraukimas į sprendimų priėmimą ir pan.

Mokymai vyks gegužės mėn. ir birželio 2 d. kartą per savaitę, penktadieniais, po 2 val., nuo 15 val. VU Filosofijos fakulteto 313 aud. Programos dalyviai, sėkmingai išplėtoję savo socialinio verslo idėją, turės galimybę dalyvauti konkurse dėl apsilankymo Yunus Socialinio verslumo centre Tiranoje (Albanija), birželio 20-25 dienomis.

Erasmus ECORLMokymų dalyviams bus išduoti pažymėjimai.

Mokymų dalyviai turi dalyvauti visose paskaitose.

Norintys dalyvauti mokymuose, kviečiami registruotis iki balandžio 24 d., užpildydami šią REGISTRACIJOS FORMĄ.

Mokymai vykdomi pagal ECORL projektą, finansuojamą Europos komisijos.

Renginio prieiga VU Filosofijos fakulteto Facebook paskyroje.

Apie lektorių:
Mindaugas Danys daugiau nei 5 metus populiarina socialinį verslumą ir socialinės inovacijas Lietuvoje. Jis turi 20 metų vadovaujančio darbo ir projektinio valdymo patirties viešajame ir privačiame sektoriuose. 2010 metais jis įkūrė pirmąjį Lietuvoje bendradarbystė (coworking) centrą – Hub Vilnius, 2013 įrengė pirmąjį bendruomeninį miesto daržą Antakalniečių sodas. Pastaruoju metu Mindaugas veda socialinio verslumo ir inovacijų mokymus, teikia konsultacija NVO ir viešajam sektoriui. Be socialinio verslumo dar domisi dalinimosi ekonomika ir kūrybine vietokūra (placemaking).

Kontaktinis asmuo:
Mindaugas Danys
el. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos