studentAUK VU FsF fotoVisus VU Filosofijos fakulteto bakalauro pakopos pirmakursius kviečiame dalyvauti Vilniaus universiteto integracijos savaitėje #studentAUK, vyksiančioje rugsėjo 1–8 dienomis.

Intergacijos savaitės metu turėsite galimybę susipažinti su VU bendruomene, studijų ypatybėmis, sužinosite apie vidinį gyvenimą, universitete veikiančias organizacijas, laisvalaikio ir sporto klubus, biblioteką, susitiksite su studentų atstovybe, išgirsite įkvepiančias #VUalumni sėkmės istorijas bei turėsite išskirtinę galimybę dalyvauti VU muziejaus rengiamose ekskursijose po istorinius universiteto Centrinius rūmus.

Intergacijos savaitės PROGRAMA VU Filosofijos fakulteto pirmakursiams
(Programas iš savo kuratorių gausite rugsėjo 1 d. kartu su VU juostelėmis ant kaklo.)

Rugsėjo 1-osios šventės PROGRAMA VU Filosofijos fakulteto bendruomenei

Daugiau informacijos apie integracijos savaitę: http://www.studentauk.vu.lt/

Pirmakursių integracijos savaitės prieiga Facebook'e

VU Filosofijos fakultetas Facebook'e – spausk "Patinka" ir sek informaciją apie VU Filosofijos fakulteto narių veiklą ir renginius!

P. s. Kadangi integracijos savaitėje dalyvausiantiems VU Filosofijos fakulteto bakalauro pakopos pirmakursiams paskaitų nebus, raginame apsilankyti visose programos dalyse, nes tai – išskirtinė ir bene vienintelė proga susipažinti su visa didele Vilniaus universiteto bendruomene iš karto!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos