C IATSO 2018 12018 m. rugpjūčio 28-31 d. kviečiame dalyvauti 15-oje IATSO (angl. The International Association for the Treatment of Sexual Offenders) konferencijoje „Sėkmingo gydymo ir darbo su seksualinius nusikaltimus padariusiais asmenimis įgyvendinimas: kas padeda ir kas trukdo?” (angl. "Successfully Implementing Sexual Offender Treatment and Management: What is Helping and what is Hindering?").

Konferencijos metu bus diskutuojama apie darbo su seksualiniais nusikaltėliais iššūkius ir galimybes, geriausią praktiką bei sąlygas, kurios užtikrintų vykdomų korekcinių programų efektyvumą. Renginyje planuoja dalyvauti apie 400 įvairių sričių mokslininkų ir praktikų iš viso pasaulio.

Konferencijos programa ir registracija (ankstyvoji registracija baigiasi balandžio 30 d.).

Konferencijos pranešimus maloniai kviečiame teikt iki balandžio 30 d.

Konferencija vyks anglų kalba (be vertimo).

Prieš konferenciją yra planuojami devyni praktiniai seminarai. Esant dideliam mūsų šalies dalyvių skaičiui ir vertimo poreikiui gali būti organizuojamas seminarų vertimas į lietuvių kalbą (derinama iš anksto).

Renginį kartu su IATSO organizuoja Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologijos institutas.

Daugiau aktualios informacijos rasite oficialioje asociacijos svetainėje www.iatso.org,

taip pat https://www.facebook.com/iatso2018/

Konferencijos plakatas.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis el. paštu 

Organizacinio komiteto vardu
Dr. Ilona Laurinaitytė

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos