IMG 61032019 m. sausio 9 d. Vilniaus universitetas ir jo akademiniai padaliniai aplankė Kauno „Santaros“ gimnaziją. Vizito metu gimnazijos 3-4 klasių moksleiviams VU Studentų paslaugų ir karjeros skyriaus akademinių konsultantų koordinatorė Roberta Kutulytė pristatė Vilniaus universitetą, studijų kryptis bei programas, supažindino moksleivius su atnaujintomis priėmimo sąlygomis. Taip pat administratorė Inga Vaitkevičiūtė pristatė VU Kauno fakultetą.

Po bendrojo VU pristatymo moksleiviai buvo supažindinti su skirtingų akademinių padalinių vykdoma studijų veikla. Paskaitas skaitė Komunikacijos fakulteto lektorius Kęstutis Petrauskis, Ekonomikos fakulteto lektorės Daiva Budrienė bei Rugilė Draugelytė-Riaubienė. Filosofijos fakulteto vykdomas bakalauro studijų programas pristatė ir savo studijų patirtimi pasidalino vyr. specialistė Ingrida Balčiūnaitė.

Daugiau informacijos rasite čia.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos