kongresas CROPVilniaus universitetas ir Lietuvos psichologų sąjunga kviečia psichologus – mokslininkus ir praktikus – į tradicinį kasmetinį psichologų kongresą „DIALOGAI“, kuris vyks 2019 m. gegužės 24–25 d. Vilniaus universitete. Kongreso metu vyks LPS suvažiavimas.

LPS psichologų kongresas – didžiausias metų psichologų renginys Lietuvoje. Tai gera proga ne tik sužinoti apie įvairiose psichologijos srityse vykdomus mokslinius tyrimus ar praktinio darbo naujoves, bet ir pradėti ar tęsti dialogą tarp skirtingų universitetų mokslininkų, tyrėjų ir praktikų, skirtingų psichologijos ir kitų mokslų sričių atstovų, psichologų ir visuomenės. Tai proga susitikti kolegas, užmegzti naujus ryšius, diskutuoti tarpusavyje, rasti dar daugiau sąlyčio taškų, kelti naujus klausimus, klausytis ir išgirsti vieni kitus.
Tikimės, kad kongreso moksliniai, pranešimai, diskusijos bei intriguojanti socialinė programa sudomins ir mokslininkus, ir praktikus, o žydintis Vilnius įkvėps naujų patirčių.
Kongreso metu vyks Lietuvos psichologų sąjungos suvažiavimas, kuriame bus renkamas LPS prezidentas(-ė) ir LPS valdyba 2019–2022 m. kadencijai.

Numatomos sekcijos:
Aplinkos ir ekologinė psichologija
Darbo ir organizacinė psichologija
Edukacinė psichologija
Klinikinė ir sveikatos psichologija
Neuropsichologija
Raidos psichologija
Socialinė psichologija
Sporto psichologija
Teisės psichologija
Tarpdisciplininiai tyrimai
Kitos taikomosios psichologijos sritys

Priimami moksliniai ir praktiniai pranešimai.

Dalyvių registracija
Pranešimų santraukų teikimas.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos