53632196 473651736367794 263676207034269696 nTrečiasis SAFER projekto partnerių susitikimas įvyko 2019 m. kovo 11-12 d. Nikosijoje, Kipre. Kiekvieno partnerio – SPAVO, Institute of Development ir GrantXpert Consulting iš Kipro, ICEP-Europe iš Airijos, VU Filosofijos fakulteto Psichologijos instituto iš Lietuvos, HAPPSY iš Graikijos ir CESIE iš Italijos – indėlis užtikrino susitikimo sėkmę.


Susitikimo metu projekto partneriai aptarė projekto įgyvendinimą bei turėjo galimybę sudalyvauti mokymuose bei apmokyti kitus pagal sukurtą mokomąją medžiagą, kuri apima ugdymą be lyties stereotipų, gyvenimo įgūdžių, atsparumo ir asmenybės ugdymą. Mokymo medžiaga apie smurto lyties pagrindu intervenciją ir prevenciją buvo išbandyta susitikimo metu siekiant nustatyti ar reikia atlikti pakeitimus prieš pradedant medžiagos testavimą kiekvienoje šalyje. Testuojant medžiagą su pradinių klasių mokytojais ir kitais mokyklos darbuotojais siekiama suteikti žinių mokytojams, mokiniams ir plačiajai visuomenei apie SAFER projekto tematiką bei gauti konkrečių atsiliepimų iš mokytojų kaip tobulinti mokymus ir mokymo medžiagą.


Taip pat buvo aptarti pagrindiniai planuojami projekto rezultatai:

  • Animacinio filmuko sukūrimas.
  • Trumpo vaizdo filmuko sukūrimas.
  • Partnerių vaizdinio kvietimo dalyvauti mokymuose sukūrimas.
  • Mobilios aplikacijos sukūrimas.
  • Viešinimo renginių ir projekto baigiamosios konferencijos organizavimas projektui baigiantis.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos