selective focus photo of thick books 1090941a2020 m. sausio 16 d. (ketvirtadienį) 16 val. kviečiame Jus į CONSILIUM EDUCATIONIS seminarą „Po eilinio PISA cunamio... Apie ką reikia susimąstyti?“. Seminaro metu pranešimą skaitys švietimo ekspertas dr. Algirdas Zabulionis.
 
Po pranešimo kviesime visus padiskutuoti ir pasidalinti savo įžvalgomis apie PISA reikšmę Lietuvos švietimui, kaip vertinti šio tyrimo duomenis ir kitus aktualius su PISA tyrimu susijusius klausimus.
 
Seminaras vyks VU Filosofijos fakulteto (Universiteto g. 9, Vilnius) 201 auditorijoje. Renginys taip pat bus transliuojamas per Facebook tiesiogiai.
 
Seminarų rengėja ir vedėja – VU Edukologijos katedros profesorė habil. dr. Vilija Targamadzė.
 
Seminarų Consilium Educationis ciklo tikslas – diskusijos, o ne bendrinimai, ne nuomonių „primetimas“, o jų išsakymas ir kiekvieno problemą gvildenančio dalyvio skatinimas mąstyti įvairiais žiūros kampais.
 
Seminaras organizuojamas bendradarbiaujant su Lietuvos edukacinių tyrimų asociacija (LETA).
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos