kids 4928564 640Kviečiame į konferenciją VAIKŲ NAUDOJIMASIS INTERNETU: MOKSLINIAI REZULTATAI IR PRAKTINĖS ĮŽVALGOS.

Tai baigiamoji dviejų Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologijos instituto mokslininkų projektų, skirtų tyrinėti vaikų naudojimąsi internetu, konferencija. Jos metu bus pristatomi projekto „Lietuvos vaikų ir paauglių naudojimasis internetu: grėsmių ir galimybių tendencijos ES šalių kontekste“ (LMTLT finansavimo sutarties Nr. S-MIP-17-1, projekto vadovė doc. dr. Neringa Grigutytė) ir projekto „Jaunesnio mokyklinio amžiaus vaikų interneto naudojimo sąsajos su jų socialine emocine raida bei santykiais su tėvais Latvijoje, Lietuvoje ir Taivane: tęstinis tyrimas“ (LMTLT finansavimo sutarties Nr. S-LLT-18-3, projekto vadovė prof. dr. Roma Jusienė) rezultatai. Mokslinių tyrimų rezultatais bei praktinėmis įžvalgomis dalinsis ir kitų šia tematika vykdytų projektų tyrėjai.

Konferencijos data ir laikas: rugsėjo 25 d. 9-16 val.
Konferencijos vieta: Vilniaus universiteto MKIC didžioji salė, Saulėtekio al. 5.

Tai baigiamoji Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Psichologijos instituto mokslininkų projektų, skirtų tyrinėti vaikų naudojimąsi internetu, konferencija. Jos metu bus pristatomi projekto "Lietuvos vaikų ir paauglių naudojimasis internetu: grėsmių ir galimybių tendencijos ES šalių kontekste” (LMTLT finansavimo sutarties Nr. S-MIP-17-1, projekto vadovė doc. dr. Neringa Grigutytė) ir projekto „Jaunesnio mokyklinio amžiaus vaikų interneto naudojimo sąsajos su jų socialine emocine raida bei santykiais su tėvais Latvijoje, Lietuvoje ir Taivane: tęstinis tyrimas“ (LMTLT finansavimo sutarties Nr. S-LLT-18-3, projekto vadovė prof. dr. Roma Jusienė) rezultatai. Mokslinių tyrimų rezultatais bei praktinėmis įžvalgomis dalinsis ir kitų šia tematika vykdytų projektų tyrėjai.

Konferencijos programa.

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas, bus išduodami pažymėjimai. Planuojama, kad konferencija vyks Vilniaus universiteto Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre hibridiniu būdu (t. y., gyvai su galimybe stebėti per nuotolį).
Būtina registracija į konferenciją iki rugsėjo 21 dienos. Registruokitės čia: https://bit.ly/2Rd4G6V

Laukiame Jūsų!

Konferencijos organizatoriai

Informacija pasiteiravimui: ,

vaikai internetas logo

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos