socionomų forumasŠ. m. spalio 28 d. (trečiadienį) 17.30 maloniai kviečiame į Socionomų forumą „Ką atskleidžia vaiko gerovės specialistų kasdienė praktika?“ Forumas vyks nuotoliniu būdu Zoom platformoje.

Susitikime aptarsime Vilniaus universiteto Socialinio darbo ir socialinės gerovės katedros mokslininkų vykdomą tyrimą VAIKO GEROVĖS PROFESIONALŲ DARBO VIETOS KOKYBĖ (Lietuvos mokslo tarybos finansuojamas projektas. Sutarties Nr. S-MIP-19-37).

Projekto vykdytojai: Laimutė Žalimienė (vadovė), Violeta Gevorgianienė, Lijana Gvaldaitė, Donata Petružytė, Eglė Šumskienė, Miroslavas Seniutis

Kvalifikuotų darbuotojų vaiko gerovės srityje stoka, darbo sąlygų, organizacinės paramos svarba šių specialistų pasiūlai ar išlaikymui darbo vietose pabrėžiama daugelyje tyrimų. Jie rodo, kad neretai darbas, kurį atlieka specialistai, dirbantys su socialiai pažeistais asmenimis, yra priskiriamas socialiai ir moraliai atsakingai, ypatingai stresą keliančiai veiklai, darbuotojai turi naudoti metodus, susijusius su konfrontacija ir pan., kas veikia jų darbo vietos kokybę ir visuminę gerovę. Forume bus pateiktos tyrimo įžvalgos žvelgiant iš Vaiko teisių apsaugos darbuotojų, kurių funkcijos susijusios su vaiko paėmimu iš šeimos, darbo vietos kokybės ir gerovės perspektyvos.

Zoom nuoroda: https://bit.ly/3j7A4zb
Susitikimo ID: 930 2609 6474
Slaptažodis: 740197

Kontaktinis asmuo:
VU Filosofijos fakulteto
Sociologijos ir socialinio darbo instituto
Socialinio darbo ir socialinės gerovės katedros
Docentė Lijana Gvaldaitė
El. p.:

Socionomai

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos