tuscias sasiusvinis ri tusinukasBalandžio 4 d. prasideda tarptautiniai mokymai apie skaitmeninių įrankių taikymą studijų procese, kurie yra skirti Vilniaus universiteto dėstytojams, dirbantiems pedagoginėse studijų programose. Mokymuose savo patirtimi apie interaktyvius paskaitų, vertinimo, darbo grupėse ar konkrečiai net pradinėms klasėms skirtus įrankius dalinsis Dublino universiteto tyrėjų komanda, VšĮ Edukraftas bei VU Ugdymo mokslų instituto ir Šiaulių akademijos dėstytojai.

Mokymai vykdomi įgyvendinant Europos socialinio fondo lėšomis finansuojamą projekto „Aukštųjų mokyklų tinklo optimizavimas ir studijų kokybės gerinimas Šiaulių universitetą prijungiant prie Vilniaus universiteto“ (projekto kodas Nr. 09.3.1-ESFA-V-738-03-0001) poveiklę 1.2.4.„Inovacijų pedagogikos studijų programose parengimas ir išbandymas”.

Mokymų datos: 2022 metų balandžio 4, 6, 25, 27 ir gegužės 10 dienomis. Mokymai vyskta nuotoliniu būdu. Susidomėjusius dėl prisijungimo į mokymus prašome kreiptįs į Ugdymo mokslų insitituto docentę Agnę Juškevičienę el. p. .


 UMI2

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos