DSC024502022 m. gegužės 3-5 d. Vilniaus universitete lankysis Armėnijos aukštųjų mokyklų delegacija ir Europos sąjungos universitetų atstovai. Šis vizitas yra ARMDOCT projekto dalis. Projekto partneriai - vienuolika Armėnijos aukštojo mokslo institutucijų vadovai ir švietimo, mokslo, kultūros ir sporto ministerijos pareigūnai, universitetų rektoriai, prorektoriai, mokslo tyrimo institutų vadovai.

Pagrindinis ARMDOCT projekto siekis - nuo sovietinio doktorantūros modelio pereiti prie europinio modelio. Projekto tikslas - parengti naujus aukštosios mokyklos trečios pakopos/doktorantūros reglamentavimo politinius/teisinius (nacionalinio ir institucinio lygmens)  dokumentus, juos pilotuoti įsteigiant 5 doktorantūros mokyklas. Tarp projekto partnerių keturi universitetai iš ES: Vilniaus Universitetas, universitetai iš Portugalijos, Italijos ir Prancūzijos. ARMDOCT partnerių atstovai atvyksta susipažinti su VU doktorantūros pertvarkos (pereinant prie Europinio modelio) patirtimi, susipažinti su doktorantūros mokyklomis.


armdoc

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos