vizualas seminaras1Šių metų balandžio 3 d., 14 val. kviečiame į Nacionalinį mokslo seminarą „Švietimo institucijų vadovų lyderystės plėtros galimybės: kur ir kaip einame?“.

Seminaras skirtas apmąstyti Lietuvos švietimo institucijų vadovų lyderystės situaciją ir ateities tendencijas, reaguojant į naujas nacionalinės švietimo politikos iniciatyvas bei tarptautines patirtis. Seminare bus gilinamasi į vadovo vaidmenį ir naujai iškylančius poreikius vadovų ugdymuisi bei tapsmui, pristatoma Airijos patirtis bei naujos iniciatyvos mokyklų vadovų, kaip lyderių, ugdymosi srityje.

Seminaro metu pranešimus skaitys patyrę tyrėjai ir lyderystės srities ekspertai Eglė Daunienė, Agnė Girkontaitė, Albertas Lakštauskas, dr. Sergejus Neifachas, dr. Stanislav Sabaliauskas, dr. Mantas Tvarijonavičius. Pranešimai bus skirti pristatyti mokyklų vadovų ir pavaduotojų poreikių bei mokyklų vadybos silpnųjų grandžių Lietuvoje tyrimą ir aktualių, pasiteisinusių užsienio patirčių analizę bei kvies reflektuoti ir diskutuoti svarbiais vadovų lyderystės klausimais. Seminarą moderuos Ugdymo mokslų instituto docentas dr. Sergejus Neifachas.

Lauksime Jūsų atvykstant balandžio 3 d. 14 val. į Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto 201 auditoriją arba prisijungiant nuotoliniu būdu.
Prisijungimo nuoroda: https://bit.ly/3M0D0Qa

Seminaras yra organizuojamas įgyvendinamo projekto „Aukštųjų mokyklų tinklo optimizavimas ir studijų kokybės gerinimas Šiaulių universitetą prijungiant prie Vilniaus universiteto“ (projekto nr. 09.3.1-ESFA-V-738-03-0001) veiklas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos