VU ob 01a2023 m. gruodžio 4 – 8 dienomis Druskininkuose vyks tarptautinė edukologijos tyrėjų žiemos mokykla, kurią organizuoja VU Ugdymo mokslų institutas ir edukologijos doktorantūros mokykla.  

Tarptautinė tyrėjų mokykla skirta Lietuvos ir užsienio edukologijos mokslų doktorantams ir jų vadovams. Taip pat joje kviečiami dalyvauti doktorantai iš kitų mokslo sričių, jei jų tyrimų temos yra susijusios su edukologija. Tyrėjų mokykla suburia platų edukologijos mokslų tyrėjų tinklą - kasmet dalyvauja doktorantai ir vadovai, kiti profesoriai iš daugiau kaip 10 Europos šalių. Doktorantai turi unikalią galimybę konsultuotis su žinomais skirtingų šalių mokslininkais tyrimų metodologijos ir kitais klausimais. Jie taip pat turi galimybę susipažinti su kitose šalyse praktikuojamais doktorantūros studijų metodais, užsienio doktorantų tiriamaisiais projektais. Mokykla yra veiksminga platforma tarptautinei doktorantų tinklaveikai.

Šiais metais su Lietuvos ir užsienio doktorantais bei jų vadovais dirbs profesoriai, mokslininkai iš Lietuvos ir Europos universitetų: Nyderlandų, Suomijos, Šveicarijos, Austrijos, Airijos ir Estijos. 

Visa informacija apie gruodžio mėnesį vyksiančią tarptautinę edukologijos tyrėjų žiemos mokyklą bei jos programa: https://www.fsf.vu.lt/en/research-institute-of-educational-sciences/doctoral-school-2023

Registracija į mokyklą - https://forms.office.com/e/FkiKXwLDDK

Kontaktinis asmuo klausimams: 

Eglė Poteliūnė tel.: 852 68 7099 el. p. 


logos doctoral school2Doktorantūros mokykla organizuojama įgyvendinat projektą „Aukštųjų mokyklų tinklo optimizavimas ir studijų kokybės gerinimas Šiaulių universitetą prijungiant prie Vilniaus universiteto“ (Nr. 09.3.1-ESFA-V-738-03-0001), finansuojamą iš Europos socialinio fondo lėšų.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos