Mokslinės kompetencijos ugdymas dalyvaujant tarptautinėje mokslinėje konferencijoje XVI ECP 2019

Projektas „Mokslinės kompetencijos ugdymas dalyvaujant tarptautinėje mokslinėje konferencijoje XVI ECP 2019“ (Nr. 09.3.3-LMT-K-712-13-0109)ES VU logo

Projekto dalyvė: dr. Olga Zamalijeva

Projekto tikslas: Jaunosios mokslininkės mokslinės kompetencijos ugdymas ir tobulinimas dalyvaujant tarptautinėje mokslinėje konferencijoje.

Projekto santrauka: Pagrindinis šio projekto tikslas yra jaunosios mokslininkės mokslinės kompetencijos ugdymas ir tobulinimas dalyvaujant tarptautinėje mokslinėje konferencijoje. Siekiant įgyvendinti šį tikslą, numatoma jaunosios mokslininkės žodinio pranešimo pristatymas tarptautinėje mokslinėje konferencijoje "XVI Europos psichologijos kongresas (ECP)". Šiame moksliniame pranešime bus pristatomi Lietuvoje atlikto tyrimo rezultatai ir analizuojamos patiriamų sunkumų atlikti kasdienes veiklas, psichikos ir fizinės sveikatos rodiklių sąsajos vyresnio amžiaus asmenų grupėje. Dalyvavimas tarptautinėje mokslinėje konferencijoje suteiktų ne tik galimybę pristatyti Lietuvoje atlikto tyrimo rezultatus bei ugdyti jaunosios mokslininkės kompetencijas, bet taip pat leistų susipažinti su užsienyje diegiamomis tyrimų metodologijos naujovėmis, naujausiais tyrimų rezultatais ir galimai užmegzti ryšius su panašioje srityje dirbančiais užsienio kolegomis.

Projekto rezultatai: pristatytas žodinis pranešimas tarptautinėje mokslinėje konferencijoje "XVI Europos psichologijos kongresas (ECP)".

Finansavimo šaltinis: Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-13-0109) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos