Mokslinių tyrimų rezultatų pristatymas užsienyje vykstančioje mokslinėje konferencijoje

Projektas „Mokslinių tyrimų rezultatų pristatymas užsienyje vykstančioje mokslinėje konferencijoje“ (Nr. 09.3.3-LMT-K-712-13-0307)ES VU logo

Projekto dalyvė: dokt. Dovilė Grigienė

Projekto tikslas: Kelti kompetenciją užsienyje vykstančioje mokslinėje konferencijoje

Projekto santrauka: Šiuo projektu siekiama kelti kompetenciją mokslo renginyje užsienyje. Dovilė Grigienė pristatys žodinį pranešimą pasauliniame Tarptautinės savižudybių prevencijos asociacijos kongrese, kuris vyks Airijoje, Londonderio mieste 2019 m. rugsėjo 17-19 d. TSPA kongresas yra pagrindinė ir pati reikšmingiausia šios srities konferencija, vyksianti jau 30-ąjį kartą. Dalyvavimas šioje konferencijoje - tai ne tik galimybė susipažinti su naujausiais suicidologijos srities moksliniais tyrinėjimais, bet ir pristatyti Lietuvoje vykdomų tyrimų rezultatus aukšto lygio tarptautinėje konferencijoje. Dalyvavimas TSPA kongrese galėtų paskatinti tarptautinį bendradarbiavimą su užsienio tyrėjais.

Projekto rezultatai: pristatytas žodinis pranešimas pasauliniame Tarptautinės savižudybių prevencijos asociacijos kongrese.

Finansavimo šaltinis: Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-13-0307) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos