Dalyvavimas Italijoje vykstančioje XIX-oje Europos darbo ir organizacinės psichologijos asociacijos konferencijoje

Projektas „Dalyvavimas Italijoje vykstančioje XIX-oje Europos darbo ir organizacinės psichologijos asociacijos konferencijoje“ (Nr. 09.3.3-LMT-K-712-13-0061)ES VU logo

Projekto dalyvė: dr. Jurgita Lazauskaitė-Zabielskė

Projekto tikslas: Tobulinti jaunosios mokslininkės kvalifikaciją, dalyvaujant užsienyje vykstančioje tarptautinėje mokslo konferencijoje ir pristatant joje savo mokslo tyrimų rezultatus tarptautinei akademinei bendruomenei.

Projekto santrauka: Projekto tikslas - tobulinti jaunosios mokslininkės kvalifikaciją, dalyvaujant užsienyje vykstančioje tarptautinėje mokslo konferencijoje ir pristatant joje savo mokslo tyrimų rezultatus tarptautinei akademinei bendruomenei. Planuojama išvyka į tarptautinę mokslinę konferenciją, kurioje numatoma pristatyti žodinį pranešimą nesaugumo dėl darbo tematika. Pranešimu pristatomi projekto dalyvės atlikto mokslo tyrimo rezultatai, tokiu būdu vykdant jų sklaidą tarptautiniu lygmeniu ir siekiant indėlio į mokslo šakos plėtrą. Be to, pranešimas parengtas ir teikiamas kartu su užsienio partneriu prof. H. De Witte ir yra dalis jungtinio pranešimų simpoziumo, skirto nesaugumo dėl darbo organizacijoje tematika ir teikiamo kartu su garsiausiais šios srities tyrėjais, tokiu būdu plėtojant tarptautinį bendradarbiavimą ir didinant tarptautinį mobilumą. Pranešimo metu numatoma bendra diskusija ir grįžtamasis ryšys leis projekto dalyvei tobulinti mokslinių tyrimų prezentavimo kompetencijas. Maža to, pranešimo pagrindu numatoma bendra su prof. H. De Witte publikacija tarptautiniame cituojamumo indeksą turinčiame mokslo leidinyje, kam sąlygas padės sudaryti pranešimo pristatymo metu vyksianti mokslinė diskusija ir gautas grįžtamasis ryšys. Galiausiai, dalyvavimas planuojamoje tarptautinėje mokslo konferencijoje leis susipažinti su naujausiomis darbo ir organizacinės psichologijos mokslo srities tyrimų tendencijomis ir suplanuoti naujausią mokslo problematiką atitinkančius tyrimus bei kitas mokslines veiklas.

Projekto rezultatai: pristatytas žodinis pranešimas Italijoje vykstančioje XIX-oje Europos darbo ir organizacinės psichologijos asociacijos konferencijoje.

Finansavimo šaltinis: Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-13-0061) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos