Mieli Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Absolventai,

Nuoširdžiai sveikiname Jus, sėkmingai įveikusius studijas ir apsigynusius baigiamuosius darbus! Tikimės, kad metai, praleisti Bursų kiemo erdvėse, ne tik praplėtė bei praturtino Jūsų pažinimo horizontus, bet ir pripildė atminties lobynus nuostabiomis akimirkomis. Bursų kiemas kartu su Buko vardu užsimaskavusiu išminčiumi ir visais čia pasiliekančiais gyventojais linki Jums visokeriopos sėkmės! Viliamės, kad išleidžiame šaunią 2015 metų fakulteto bakalaurų ir magistrų kartą, apie kurios darbus kuriant visuomenės gerovę dar daug girdėsime!

Bakalaurus, norinčius žengti toliau pažinimo keliu, viltingai kviečiame studijuoti aukštesnės – magistrantūros – pakopos VU Filosofijos fakulteto studijų programose: Filosofijos, Edukologijos, Psichologijos, Klinikinės psichologijos, Organizacinės psichologijos, Teisės psichologijos, Socialinio darbo, Socialinės politikos, Sociologijos, Sociologijos ir kriminologijos. Primename, kad dokumentų registravimas vyksta iki birželio 30 d. Daugiau informacijos apie stojimą į Fakulteto vykdomas magistrantūros studijų programas galite rasti internete.

Iki susitikimo Šv. Jonų bažnyčioje birželio 23 d. (antradienį) vyksiančioje iškilmingoje diplomų įteikimo ceremonijoje: 13 val. lauksime bakalaurų, o 16 val. – magistrų!

Nuoširdžiai Jūsų

Filosofijos fakulteto dėstytojai ir administracijos darbuotojai

P. S.

  • Prašome nepamiršti, kad iki diplomų įteikimo ceremonijos būtina atsiskaityti su Universitetu bei birželio 19 arba 22 d. atvykti į savo katedras pasirašyti diplomų registracijos žurnale. Daugiau informacijos apie atsiskaitymą su Vilniaus universitetu – internete.
  • Jeigu nespėjote parengti ir apginti baigiamųjų darbų šiais metais, kviečiame pasinaudoti galimybe baigti studijas kitais Rugsejo 1d. 2014metais su kita absolventų laida. Šiuo atveju rekomenduojame rugpjūčio pabaigoje kreiptis į Fakulteto dekanatą (212 kab.), kur Jums bus suteikta informacija apie tai, ką reiktų padaryti, kad sėkmingai baigtumėte studijas.
  • Visus absolventus kviečiame pasinaudoti nauja ir naudinga Karjeros valdymo informacine sistema „TAVO KARJERA“ (KVIS), kuri padės Jums gauti darbo pasiūlymus iš dominančių organizacijų, įmonių ir kt., o universitetui – sužinoti kaip Jūs vertinate studijas bei kaip Jums sekasi įsidarbinti. Registracija prie KVIS „Tavo Karjera“ vyksta per elektroninius valdžios vartus. Daugiau informacijos čia.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos