Kviečiame Jus į Leif-Runar Forsth ir Bodil Nordvik paskaitą „Kūrybiškumo mokymas mokyklose“ ir  praktinį užsiėmimą „Kūrybiški metodai ir technikos“. Abu renginiai vyks spalio 19 d., Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete, Universiteto g. 9/1, 201 auditorijoje. Paskaitos laikas - 13:00-14:30 val., praktinio užsiėmimo - 15:00–16:30 val.

Paskaitoje „Kūrybiškumo mokymas mokyklose“ kalbama apie ugdymą, kuris padeda moksleiviams tapti kūrybiškesniais. Pristatomi 3 metus Norvegijos mokyklose vykdyto projekto rezultatai. Paskaitoje paaiškinama, kaip kūrybiškumo principai ir kūrybiški metodai bei technikos buvo taikomi projekto metu ir kokį poveikį jų taikymas turėjo mokytojams, moksleiviams ir tėvams.

Praktinio užsiėmimo „Kūrybiški metodai ir technikos“ metu jo dalyviai galės patys išbandyti kūrybiškumą skatinančius metodus, patirti jų veikimą.

Leif-Runar Forsth ir Bodil Nordvik – Norvegijos kūrybiškumo instituto atstovai, turintys ilgametės mokslinio ir praktinio darbo patirties, ugdant asmenų ir organizacijų kūrybiškumą. Lektoriai rengia mokymo kursus ir dėsto kūrybiškumo, kūrybiškumo ugdymo, problemų sprendimo metodų, pokyčių valdymo ir kitomis temomis.

Paskaita ir praktinis užsiėmimas yra nemokami. Būtina išankstinė registracija http://goo.gl/forms/hFAs8utY5e

Paskaita ir praktinis užsiėmimas vyks anglų kalba.
Daugiau informacijos – prisegtuke.

Kontaktinis asmuo:
Justina Garbauskaitė-Jakimovska
Telefonas: +370 5 266 76 25
El. paštas:

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos