Studentai 2015 09 01 smPriėmimas į pirmosios pakopos studijas

2017 m. birželio 1 d. prasidėjo priėmimas į Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto pirmosios pakopos (bakalauro) studijas, kuris tęsis iki liepos 19 d. 17 val.

Konkursas į Vilniaus universiteto pirmosios pakopos (bakalauro) ir vientisųjų studijų programas yra vykdomas kartu su kitomis Lietuvos aukštosiomis mokyklomis. Priėmimo prašymai teikiami ir koreguojami tik internetu Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti – LAMA BPO informacinėje sistemoje.

Stojant į VU Filosofijos fakulteto pirmosios pakopos studijų programas nereikia laikyti stojamųjų egzaminų ar motyvacijos vertinimo testo.

Stojančiojo konkursinis balas skaičiuojamas iš brandos atestate nurodytų įvertinimų ir/ar papildomų dokumentų. Bendrojo priėmimo metu kviečiame pretenduoti į valstybės finansuojamas ir nefinansuojamas studijų vietas.

Išsami informacija apie priėmimą į pirmosios pakopos studijas.

Priėmimas į antrosios pakopos ir pedagogines studijas

2017 m. gegužės 23 d. prasidėjo priėmimas į Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto antrosios pakopos (magistrantūros) ir profesines pedagogines studijas, kuris tęsis iki birželio 26 d. Priėmimas vykdomas per pagrindinio priėmimo pirmąjį etapą ir pagrindinio priėmimo antrąjį etapą. Prašymai studijuoti yra teikiami internetu per Vilniaus universiteto Internetinę Stojančiųjų Aptarnavimo Sistemą. Pildydamas prašymą stojantysis savarankiškai suveda savo asmeninius duomenis, diplomo ir diplomo priedėlio informaciją, o nurodytomis dienomis turi atvykti registruoti dokumentų į Vilniaus universitetą. Stojantieji gali pretenduoti į valstybės finansuojamas ir valstybės nefinansuojamas studijų vietas.

Stojant į VU Filosofijos fakulteto antrosios pakopos studijų programas nereikia laikyti stojamųjų egzaminų, o stojant į profesinių pedagoginių studijų programą Mokyklos pedagogika reikia išlaikyti motyvacijos vertinimo testą.

Išsami informacija apie priėmimą į antrosios pakopos ir pedagogines studijas.


Kyla su priėmimu susijusių klausimų? Kreipkis!
Saulėtekio al. 9, III r., 104 kab., Vilnius
(8 5) 219 3144

I–V 8:00–17:00 val.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos