pexels photo 2564682019 m. spalio 17 d. 16 val. kviečiame Jus į CONSILIUM EDUCATIONIS seminarą „Ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo mokyklos problemos ir galimi sprendimai“. Seminaro metu pranešimą skaitys Lina Balėnaitė, Valstybės kontrolės Visuomenės gerovės audito departamento vyriausioji patarėja. Kvietimą į renginį taip pat rasite ir prisegtuke.
 
Po pranešimo, kurio metu bus pristatytos kelių auditų metu nustatytos problemos bei pasiūlymai joms spręsti, kviesime visus padiskutuoti ir pasidalinti savo įžvalgomis šia tema.
 
Taip pat kviečiame Jus prieš seminarą susipažinti su Valstybės kontrolės audito ataskaitomis apie bendrąjį ir ikimokyklinį ugdymą: 
• „Ar gali gerėti Lietuvos mokinių pasiekimai
• „Ar išnaudojame ikimokyklinio ugdymo galimybes vaikų sėkmingesnei ateičiai užtikrinti
 
Seminaras vyks VU Filosofijos fakulteto (Universiteto g. 9, Vilnius) 201 auditorijoje.
 
Seminarų rengėja ir vedėja – VU Edukologijos katedros profesorė habil. dr. Vilija Targamadzė.
 
Seminarų Consilium Educationis ciklo tikslas – diskusijos, o ne bendrinimai, ne nuomonių „primetimas“, o jų išsakymas ir kiekvieno problemą gvildenančio dalyvio skatinimas mąstyti įvairiais žiūros kampais.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos