SM2021 hFilosofijos fakultetas kviečia į studijų mugę, kuri šiemet pirmą kartą vyks kitaip – virtualiai. Kovo 26 nuo 13 val. visi Lietuvos moksleiviai galės susipažinti su studijomis įvairiuose Filosofijos fakultete, dalyvauti pirmojoje paskaitose ir informatyviose diskusijose. Norintieji daugiau sužinoti apie konkrečias studijų programas, susipažinti su būsimais dėstytojais ir jų dėstomais dalykais ar pasikalbėti apie priėmimo reikalavimus turės galimybę prisijungti į atskiras konsultavimo erdves. Šiose erdvėse moksleivių lauks ir esami studentai, kurie ne tik atvirai papasakos apie studentiško gyvenimo ypatumus, bet ir pristatys laisvalaikio bei savirealizacijos galimybes bendruomenėje!

 

Programa:

13 val.                     VU Rektoriaus prof. Rimvydo Petrausko įžanginis žodis.
  Filosofijos fakultetas: erdvė kūrybai ir pokyčiams! Susitikimas su dekanu prof. Arūnu Poviliūnu, studijų prodekane
dr. Jolanta Aleknevičiene ir bakalauro studijų studentais.
14 val. Kas vyksta Jūsų galvos smegenyse iki dabar ir kas jose keisis studijuojant VU Filosofijos fakultete? Pasakos prof. Albinas Bagdonas. Paskaitos skaidrės.
  Kodėl taip sunku priimti save vidutinišką? „Vidutinybės“ sociologinė refleksija su Milda Pivoriūte.
15 val. Kaip ir kuo gyvena šiuolaikinis Indijos jaunimas? Mintimis dalinsis Indijos tyrinėtoja, dėstytoja doc. Kristina Garalytė.
16 val. Studentų diskusija: mano pirmieji metai fakultete.
 

Nuo 14 iki 17 val. konsultacijos ir susitikimai su studijų programų „Azijos studijos“, „Dalyko pedagogika“, „Filosofija“, „Kriminologija“, „Psichologija“, „Sociologija“,„Socialinė politika“, „Socialinis darbas“, „Vaikystės pedagogika“ dėstytojais, studentais, alumnais.

Registracija!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos