Išleistas 49 žurnalo „Psichologija“ numeris.

Publikuojami Antano Kairio, Audronės Liniauskaitės, Eglės Mažulytės, Monikos Skerytės-Kazlauskienės, Jono Eimonto, Danutės Gailienės, Neringos Grigutytės, Evaldo Kazlausko, Mykolo Simo Poškaus, Ritos Žukauskienės, Kristinos Jokštaitės, Birutės Pociūtės, Rimanto Vosylio, Rimos Breidokienės, Romos Jusienės, Vaivos Klimaitės straipnsiai.

Detalus naujojo numerio turinys.

„Psichologijos“ žurnalas referuojamas:
Amerikos psichologų asociacijos duomenų bazėje PsycInfo;
EBSCO duomenų bazėje Academic Search Complete.

Tai yra seniausias ir vienintelis Lietuvoje leidžiamas periodinis žurnalas, skirtas visų psichologijos mokslo krypčių ir tarpdisciplinėms temoms. Nuo 1962 iki 1979 metų Vilniaus universitetas leido žurnalą „Pedagogika ir psichologija“, o nuo 1980 metų buvo pradėtas leisti savarankiškas „Psichologijos“ žurnalas, kuriame skelbiamiempiriniai, analitiniai apžvalginiai ir teoriniai moksliniai straipsniai, parašyti lietuvių arba anglų kalbomis. Pateiktus rankraščius anonimiškai vertina du moksliniai recenzentai. Šiuo metu žurnalas reguliariai leidžiamas du kartus per metus.

„Psichologijos“ žurnalas yra įtrauktas į Lietuvos mokslo leidinių, kuriuose publikuoti mokslo straipsniai pripažįstami suteikiant mokslo laipsnį, sąrašą, patvirtintą Mokslo ir studijų departamento prie Švietimo ir mokslo ministerijos.
Žurnalo platinimu ir prenumerata rūpinasi VU Leidybos direkcija
(el. paštas: , tel.: +370 5 268 70 84).

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos