Mieli moksleiviai, lapkričio 17-21 dienomis kviečiame Jus sudalyvauti Vilniaus Universiteto organizuojamoje veikloje „Studentas vienai dienai“. Šį kartą VU Filosofijos fakultetas siūlo 8 paskaitas psichologijos, filosofijos, socialinės politikos, socialinio darbo ir sociologijos srityse. Paskaitų tvarkaraštis - čia.

Apsilankę seniausiame ir tuo pačiu moderniame VU fakultete, galėsite patirti ką reiškia būti studentu, kuo paskaitos skiriasi nuo pamokų mokykloje, o taip pat – sužinoti kodėl mūsų kiemas vadinasi Bursų kiemas, aplankyti Little free library tinklui priklausančią mainų knygomis bibliotekėlę ir pan. Viliamės, kad dalyvavimas tikrose paskaitose kartu su esamais studentais padės Jums atrasti Jus dominančią studijų programą, o atėjus laikui galėsite tapti pilnateisiais fakulteto studentais.

Jeigu susidomėjote „Studentas vienai dienai“ veikla, Jums reikia:

Pasirinkti dominančią paskaitą (-as), registruotis ir nurodytu laiku atvykti į atitinkamą VU fakultetą (padalinį). Kadangi laisvų vietos skaičius auditorijose yra ribotas, išankstinė registracija yra būtina.

Registracija į VU Filosofijos fakulteto paskaitas čia.

Pažyma apie dalyvavimą paskaitoje – parsisiųsti.

VU FsF 2014 09 01

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos